of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Haaksbergen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Haaksbergen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Michiel Faber (17 jun 2010)
Begin 2010 is begonnen met een grote restauratie van het stationsgebouw en heeft het enkele weken in de steigers gestaan. Ook zijn de dakpannen vernieuwd en weer in het (voor zover bekend) oude patroon terug gelegd. Voor de toekomst is het de bedoeling dat het stationsgebouw weer helemaal in zijn oorspronkelijke staat wordt terug gebracht. Hierdoor zal onderanderen de wachtkamer weer in gebruik worden genomen en de goederenloods weer worden teruggebracht in de oude stijl, als goederenloods. De winkel en het restaurant die eerst in het stationsgebouw zaten zullen worden verplaatst naar een gebouw aan de overkant van het emplacement dat ook een spoors verleden heeft gehad als goederenloods met een spooraansluiting.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina