of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Goes

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Goes die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
G.J. Sijbesma (4 jan 2012)
Oke mijn verhaal is gesteld door persberichten uit 2002/2003. Toen was de bedoeling dat alleen Middelburg een loket zou houden. De persberichten vermelden niet dat er uiteindelijk een uitzondering voor Goes gemaakt is. Op moment dat ik foto`s heb gemaakt van station Goes was inderdaad op een middag. De lokketen maakt op bij de indruk dat deze al een aantal jaren dicht waren. Maar uiteindelijk wel mooi dat Goes toch een loket heeft. Alleen jammer dat de openingstijden dan zo beperkt zijn.
reactie webmaster: maar ja dat is niet meer dan logisch natuurlijk. het is niet de hele dag druk, en goes mag inderdaad in zijn handen knijpen dat er open loketten zijn, dat is echt een unicum in nederland.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina