of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Doetinchem West

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Doetinchem West die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Michiel Kreuze (22 okt 2016)
Op de foto's van de jaren '60 zie je op de voorgrond nog het aansluitwissel naar het raccordementje dat gebruikt werd door Blom Conserven dat aan de andere zijde van het spoor lag. Op de foto uit 1970 zie je op de achtergrond een aantal wagens staan en ook de jacobsladder die werd gebruikt bij het laden van wagens met appels (als ik het me goed herinner). Blom maakte vooral conserven met groente (vooral doperwten en bonen) maar ook wel vruchten en vlees. Later is Blom overgenomen door eerst CEBECO en later door HAK en in 1986 is de fabriek gesloten. Spoorvervoer was er al niet meer sinds eind jaren '70. Mijn oma woonde in de wijk "De Hoop" vlakbij station Doetinchem West; eind jaren '70 heel wat uurtjes op het perron doorgebracht daar.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina