of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Haag Mariahoeve

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Haag Mariahoeve die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Bj√∂rn Lammers (28 feb 2009)
Over (bijna) niet gebruikte perrons: als ze er zijn vraagt men zich af waarom ze er zijn als ze toch niet of nauwelijks gebruikt worden (zoals hier, maar bijvoorbeeld ook bij 1 en 8 van Amsterdam Bijlmer ArenA), als ze er niet zijn (zoals bij Utrecht Zuilen, Maarssen, Breukelen, Abcoude en Amsterdam Holendrecht, op dezelfde lijn als Bijlmer) klaagt men over het gebrek aan uitwijkmogelijkheden bij calamiteiten. Bij dit station heb je dus flexibiliteit en een nauwelijks gebruikt perron :-)
reactie webmaster: daar had ik inderdaad nog niet aan gedacht, calamiteiten lijkt mij een goede reden. niet dat die erg vaak voorkomen bij de ns natuurlijk ;-)

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina