of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Haag Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Haag Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (11 dec 2018)
Het verouderde busstation bovenop de treinsporen wordt thans vernieuwd. Deze "Grootste sjoelbak"(kopstation) van Nederland stamt oorspronkelijk uit 1976. Het busstation is het laatste "Knutselparadijs' wat nog een opknapbeurt verdiende. Thans december 2018 zijn de oude huisjes van HTM en Connexxion al weggebroken, alleen de oude kap en bus perrons staan er nog. Aan de glazen gevel van het vernieuwde tram-en treinstation hangen informatieborden over de voortgang van het te verbouwen busplatform.Het werk duurt nog tot december 2019. ook op het voorplein van dit grote OV-Knooppunt wordt gewerkt. Daar komt een ondergrondse fietsenstalling wat helaas al eerdere keren werd geplaagd door uitstel en vertraging. Wanneer dit karwei gereed is weet ik niet, hopelijk ook einde 2019! Maar daar durf ik slechts maar van te dromen! We zullen zien wanneer dit eindelijk tot een goed einde is gekomen.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina