of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Haag Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Haag Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (1 mei 2018)
Het pas vernieuwde kopstation van Den Haag heeft behalve nog een verouderd busplatform een schitterende OV-terminal. Veel glas en licht maar ook nog thans twee treinloze kopsporen 11 en 12. Aan deze sporen eindigden/begonnen tijdelijk de metrolijn E metro's (Randstadrail van de RET) maar deze starten en eindigen nu boven nabij het busstation op en mooi en nieuw eigen metrostation. ik dacht dat hier na de verhuizing van deze metrolijn dat de NS-treinen weer op deze sporen 11 en 12 zouden gaan stoppen, maar thans gebeurt dit nog steeds niet! Wanneer het wel gaat gebeuren weet ik niet, maar NS kan de Sprinters Haarlem naar Leiden Centraal beter doortrekken naar Den Haag Centraal. De capaciteit op dit baanvak is al jaren aanwezig en is bijna geheel viersporig. Zo wordt er infra nutteloos door het niet te gebruiken en dat is jammer!
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina