of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Breda

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Breda die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
stephan (2 nov 2007)
Wat een verschrikkelijk station staat Breda te wachten en ook veel kritiek zie ik van mensen die er verstand van hebben. Een kille en koude uitstraling zonder allure, een simpele blokkendoos cq bunker.. bah ! en dat grenzend aan die mooie oude stad met stijlvolle panden waar je met oog naar detail naar kunt kijken ! Wat mij betreft had het dus liever iets in mooie oude retrostijl mogen zijn in plaats van zo n goedkope blokkendoos met maximalisatie van vierkante meters gebruikte inhoud .. welke projectontwikkelaar heeft hier wie hoeveel toegeschoven om dit goedgekeurd te krijgen ? Bah wat een gedrocht .. je ziet de junks er al zo ongeveer rondhangen in de troosteloze sfeer ...
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina