of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Breda

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Breda die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (19 jun 2017)
Station Breda is een fraai bakstenen gebouw rijker! Maar een snelle treinverbinding met Antwerpen en Brussel laat nu weer langer op zich wachten. Waren er eerst problemen met de Italiaanse Fyra treinen V250, nu zijn er weer problemen bij de vervangende ICRm- rijtuigen en hun TRAXX locomotieven die voor de tractie zorgen.Om in Belgie over de HSL te mogen rijden moet de elektronica zijn aangepast. Helaas is er weer vertraging opgetreden en dat betekent dat de reis via Breda van en naar onze Zuiderburen over het snelle spoor is uitgesteld. Oorspronkelijk zal dit per december 2017 ingaan,maar nu wordt het maanden later! Misschien zelfs pas met dienstregeling 2019 ,welke per december 2018 ingaat. De zoveelste tegenslag voor realisatie van een snellere IC Brussel die dus de al jaren werkloze nieuw aangelegde HSL aansluiting in deze Brabantse stad nog niet gebruiken kan.Volgens mij heeft er nooit een trein hierover gereden,behalve de werktreinen ten tijde van aanleg. Zonde van al dat belasting geld en voor dure aangelegde infra die jammerlijk nooit officieel in dienst is gegaan. Word vervolgd!!!!!!!!!!!!!1
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina