of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Breda

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Breda die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (17 sep 2016)
De feestelijkheden rond de opening van dit gigantische bakstenen multi-stationsgebouw vond plaats in het weekend van 9,10,11 september 2016. Het gebouw dat rust op maar liefs 2000 heipalen is in vier jaar gebouwd door onder meer 50 metselaars en andere bouwlui. Ik was er ook bij ,afgelopen zondag 11 september 2016, waarbij een Hondekop (mat 54 treinstelnummer 766) en een dieselmotorwagen Kameel de NS 20 als museumtreinen het feestje kamen opluisteren. Maar er was meer: De oude stoomtram Ooievaar die ook in Breda gebouwd is! reed heen en weer over het goederenspoor aan de Speelhuislaan, de kleine stoomtreintjes waar je in kon zitten (een aan elke zijde van het gebouw!), museumbussen van BBA die drie verschillende rondritten maakten (Belcrum,Centrum en Heuvelwijk) Ook werd er volop gezongen en gespeeld bij de stationspiano die je op bijna ieder belangrijk station in de hal ziet staan. Zaterdag de 10de september 2016 waren er stoomtreinriten van Breda naar Roosendaal (en terug) gereden door SSN uit Rotterdam.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina