of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Breda

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Breda die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (17 jul 2012)
Spoor 8 is al enige tijd buiten dienst en is het noordelijke spoor van het nieuwe 3e eilandperron,heeft te maken met bouwen nieuwe station met appartementen en bushal enz aan die zijde.Ook sinds enige weken achteringang gesloten en zal worden gesloopt-de perrontunnel onder het vml emplacement is afgesloten en men heeft een omleidingsroute gemaakt die niet invalidevriendelijk is:Perrontunnel gebruiken tot blokkade(grote letter UITGANG met pijl)en dus trap op (op spoor 7 is de FYRA gestationeerd)en dan via eilandperron oostwaarts lopen en nabij Albert Heijn supermarkt is een trap over spoor 8 gemaakt naar beneden en zo naar dichtsbijzijnde straat gemaakt incl vlag NS !Dat is dus de nieuwe achteringang, niet overdekt en geen lift of hellingbaan om eilandperron op/af te gaan. Behelpen dus.Wel leuk om te zien is dat schuttingen rondom nieuwe perrontunnel(westwaarts dus) vele oude foto's bevat van zowel het oude station op die plek alsmede huidige station in haar beginjaren...zie wat er allemaal is vernanderd ! Situatie Juli 2012.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina