Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Beugen (Kruispunt) (Laag)

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Beugen (Kruispunt) (Laag) die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Sjoerd Eeftens (9 mei 2010)
Het spoor waarover de vorige inzender het heeft, wijkt uit naar links bij km 48.9, juist voorbij het eerste perron. Het sluit enige tientallen meters verder bij 49.2 aan op het meest westelijke van de drie verbindingssporen tussen Beugen Kruispunt Laag (NBDS) en Beugen (SS) aan de lijn Nijmegen - Venlo. Beugen (SS) bestaat niet meer als emplacement. Het moet niet verward worden met Beugen Kruispunt Hoog (SS), wat nog wel bestaat. Met dat gekke spoortje kon je, komend uit de richting Boxtel, meteen op de verbindingssporen komen, zonder naar links terug te steken en de hoofdsporen te blokkeren, of andersom. Het is niet precies te achterhalen wanneer het is aangelegd en opgebroken.
reactie webmaster: ik kan het betreffende bericht op deze pagina niet vinden, waar stond die reactie waarop je hier reageert? bij een afbeelding wellicht?

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina