of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Beesd

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Beesd die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gerard Heymen (6 aug 2010)
Aan Frans van den Hurk Heel leuk van jou om op mijn brief te antwoorden. Wij waren in het voorjaar weer eens in Holland en natuurlijk even naar het station in Beesd. Wat is daar een hoop verandert zeker de brug over de spoorlein waar de A2 overgaat is niet veel meer van over. In 1946 en 47 ging ik naar te ambachtschool in Goringhem en dat was toen nog met de stoom trein met houten wagens erachter, later vervangen met de diesel electrishe trein. Die andere spoorweg ambtenaren die er toen waren was van Lith en een zekere Kokkeday( heb ik niet goed getypt)op de onbewaakte overweg woonde een ambtenaardie uit Groningen kan niet meer op zijn naam komen. Zijn naam was Brinkman. Die andere wachpost weet ik niet meer Wij moesten van het station af in September 1944 nadat de spoorwegen gingen staken en hebben toen in Beesd gewoond tot na de orlog. Het was wel een rotzooi toen wij weer terug kwamen in Mei 1945. Ik zie mijn moeder ook nog schrobben aan die granieten aanrecht en dan die koperen kraan van de pomp met die mooie koperen grote knob eraan. Groetjes Gerard
reactie webmaster: Heb je dit bericht ook aan Frans zelf gestuurd, want wellicht leest hij het hier op de site niet.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina