of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Abcoude

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Abcoude die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
silvia koehler (17 jul 2011)
17-7-11 Het oude Station van Abcoude ik woon nu 23 jaar in het stations pand met veel woon genot.het kleine huisje tegen over het pand word ook bewoond en het is niet tekoop ook niet in de toekomst.het panden zijn niet van de gemeente maar van de NS en het is nu wel tekoop af gelopen vrijdag zijn er 7 gegadige geweest.de hele verbouwing van de nieuwe verbinding naar het nieuwe station heb ik mee gemaakt en er ook veel foto's van gemaakt.het aller mooiste van het wonen hier is de oude locomotieven die met veel grijze rook voor bij kwamen dat is dan ook wat ik erg zal missen. Silvia
reactie webmaster: Ik snap even niet waarom je je zelf lijkt tegen te spreken, je zegt dat het niet te koop is, en later dat het nu wel te koop is en er gegadigden zijn wezen kijken, heb je misschien nog oude foto van het station die nog niet ip deze site staan? Altijd leuk om uniek materiaa van de bewokners te krijgen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina