of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Gasselternijveen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Gasselternijveen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
G. Klaassens (6 feb 2009)
Mijnh Ik wil nog even terug komen op het station Gasselternijveen.Toevallig kwam ik iets hier over op de wikipedia(de vrije encyclopedie)daar stond o.a. bij de lijn Assen-Stadskanaal geopent in 1905 en gesloten in 1947.En de lijn Emmen-Stadskanaal sloot in 1938. Hoogachtend: G.Klaassens
reactie webmaster: Ik heb uw opmerking hier maar bij station Gasselternijveen geplaatst, anders kan ik het alleen zelf lezen. maar wat voegen die data toe aan de informatie op mijn site? wikipedia heeft de gegevens voor dit soort artikelen in veel gevallen van mijn site gehaald.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina