of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Gasselternijveen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Gasselternijveen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
G.Klaassens (14 dec 2007)
Ik heb vroeger in Gasselternijveen gewoont er waren toen twee spoorlijnen waarvan ik beide heb gebruikt Stadskanaal-Assen en een kwam van Stadskanaalvia Gasselternijveen,Emmen naar Hengelo (O)de laatste heb ik ook mee gereisd wij stapten er in Gasselternijveen in en in Hengelo weer uit
reactie webmaster: de lijn liep van stadskanaal over emmen naar zwolle. er takte (en nog takt steeds) in mariƫnberg een lijn af naar Almelo. dat er rechtstreekse treinen naar Hengelo reden vanaf stadskanaal wist ik niet, maar het lijkt mij onwaarschijnlijk. waarschijnlijk bent u onderweg wel overgestapt.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina