Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Vorden

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Vorden die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
B. Tissingh (28 nov 2011)
Vorden behoort tot de Gemeente Bronckhorst. Vorden ligt tussen de grotere plaatsen Zutphen, Lochem en Doetinchem in en telt (inclusief de direct omliggende buitengebieden/ buurtschappen) ca. 8.400 inwoners. De grootste attractie van Vorden vormen de negen kastelen, waarlangs een landelijk bekende fietsroute is uitgezet. Jaarlijks maken duizenden fietsers en wandelaars deze kastelentocht. Het pand is een voormalig stationsgebouw en is een beschermd gemeentelijk monument. Het is gelegen naast het NS station, nabij een woonwijk en aan de rand van een industrieterrein. Het object is ca. 440m2 groot. Bestaande uit: - 240 m2 op de begane grond - 100 m2 op de 1e verdieping - 100 m2 op de 2e verdieping Bestemming: Het object valt onder het bestemmingsplan Vorden centrum en Oost 1994. Het perceel heeft daarbinnen de bestemming Openbare ruimten (bestemmingsvlak V) en een medebestemming Werken. Het pand is qua uitstraling, indeling en zeker qua locatie uitermate geschikt als horeca locatie. Hiervoor is wel een vrijstelling t.o.v. het huidige bestemmingsplan noodzakelijk. De gemeente Bronckhorst heeft aangegeven hier in principe wel mogelijkheden voor te zien. Noodzakelijk hiervoor zijn onder andere: - bedrijfsplan - ontwerptekening Huurprijs in de huidige staat: 35.000,--/ jaar excl. BTW (De eigenaar heeft de intentie om de buitenzijde van het object te renoveren.) Koopprijs: op aanvraag Overige gebruikssoorten Soort Metrage Prijs Gemiddelde prijs Kantoor 440 m vvo - - Aanbiedende partij(en) REBO - Van der Worp Bedrijfsmakelaars Contactgegevens
reactie webmaster: het bericht gaat niet alleen over de afbeelding waar je het bij had gezet, dus ik heb het verplaatst naar het station.

werk je zelf bij de makelaar? of heb je het gewoon op internet gevonden? ik heb momenteel alleen de optie om een gebouw op mijn site als te koop aan te merken. er staat vrij veel bedrijfsruimte te huur op stationsgebouwen, daar kan ik niet aan beginnen (tenzij de aanbieders mij daarvoor een goede vergoeding geven natuurlijk ;-) ).

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina