of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
eijbergen140@zonnet.nl (9 apr 2011)
Wellicht niet de goede plek voor mijn vraag, echter misschien heeft iemand tips? Wij zoeken voor onze basisschool zaken om onze school om te toveren tot een echt treinstation. Hiermee kunnen kleine en grote 'trein'zaken helpen. Naamplaten? Treinkaartjes? Klok? Posters? Afbeeldingen? Wie helpt ons of ie heeft er tips? Dank!
reactie webmaster: kun je het niet bij de ns proberen. of zelf eea namaken? een vertrekstaat kun je uitprinten op de site van de ns (bij ieder station hier staat een link naar de site van de ns waar je meteen op de juiste plek terecht komt), als je het dan een beetje groot doet en op geel papier lijkt het net echt. Ik weet niet welk station in je buurt zit. misschien dat er nog meer mensen zijn die het lezen , dan kunnen ze reageren via de link die bij dit bericht staat 'reageer op deze vraag of opmerking'.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina