of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (25 mrt 2011)
De ombouwfase rond dit station is thans in volle gang. De oude perronkappen worden vervangen door nieuwe met zonnecellen, de perrons worden opgehoogd en aangepast en de desolate omgeving wordt eindelijk omgetoverd in een overzichtelijke en veilige stationsomgeving. Wel is het al eens voorgekomen dat invaliden met letterlijk vallen en opstaan het station weten te vinden. Afgelopen week kwam de situatie van een oudere man in een rolstoel weer ter sprake bij het TV Utrecht nieuws die de maand hier voor een onfortuinlijke val maakte bij de tramlijn. De gemeente had nog steeds geen aanstalten gemaakt om deze onveilige situtie aan te pakken, maar beloofde afgelopen keer daar WEL wat aan te doen. Je moet er niet aan denken als er een tram aan komt die zo'n man te laat zal opmerken. Nee, ik heb dit nooit een mooi gebied gevonden, met zo'n saaie, troosteloze taxistandplaats en even zo lelijke sporthal Catherijne. Maar ook de vele hoekjes, kiosken in hal van station en Hoog Catharijne zijn onlogisch en onoverzichtelijk..Laat staan voor ouderen en gehandicapten, die het nog eens moeilijker hebben.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina