of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
r.v.erp (18 jan 2011)
ik ga met de taxi naar utrecht centraal station, welk adres moet ik aan de taxicentrale ogeven, en kan de taxi ook bij de hoofdingang komen? graag uw antwoord.
reactie webmaster: ik neem aan dat de taxicentrale wel weet waar hij naar toe moet. als iedereen dat zelf moet uitzoeken waar een zo vaak gebruikte locatie als Utrecht CS is... maar hij zal u naar het stationsplatform brengen, op de eerse verdieping boven het busstation, dat is vrij dicht bij de stationshal, Utrecht CS is een heel raar station dat geen hoofdingang heeft. Eigenlijk heeft het zelfs geen stationsgebouw, alleen aan hal in hoog caharijne.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina