of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Koos Egtberts (29 nov 2010)
Beste lezer, Op het station utrecht e.a. gelezen over de gigantische verbouwing. Nu heb ik wat oude kleurenplaten van het station in verschillende tijden. Te weten 1923,-36,-37,-38,-48 en 1969 Prachtige platen afmeting 36 bij 26,5 cm Ik ga ze op marktplaats zetten denk dat het wel iets is voor jullie organisatie. Ik ben geen handelaar en denk dat het echt iets is voor jullie. Bij interesse laat het even weten over 2 dagen gaan ze op marktplaats.
reactie webmaster: de fysieke platen hoef ik niet hoor. dan moet ik die weer ergens kwijt. misschien dat je een scan hebt voor me. ik kan ook wel links zetten naar marktplaats, dan verkopen ze misschien nog wel makkelijker.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina