of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
chris wouters. (7 okt 2010)
Hallo, Ik heb de volgende vraag. Ik wil een dagje internationale treinen spotten op een station in nederland.Op welk station komen de meeste doorgaande treinen.Ik woon in Groningen Alvast bedankt voor je reactie. Chris
reactie webmaster: geen idee, ik ben geen spotter, ik fotografeer treinen alleen als ze toevallig voor het station staan dat ik op de plaat wil zetten, en dat vind ik dan meestal jammer. je kunt je vraag misschien beter stellen aan de yahoogroup ovl (moet je eerst lid worden, maar als je veel spot kan er wel interessant materie tussen zitten).

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina