of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (6 jun 2010)
In de statonshal staat momenteel een fraaie tentoonstelling met 3D-Animaties over het nieuwe stationsgebied rond het jaar 2013 met een grotere hal en perronkappen van glas en zonnecellen op het dak. Het station is nu bepaald niet representatief met gedeeltelijke gesloopte kappen,rommellige omgeving. Het is verpauperd en niet bepaald een veilige omgeving met al zijn hoekjes en kiosken her en der. Totaal gaat het stationsgebied voor 20 jaar op de schop waarbij de Sneltram Nieuwegein/Ijsselstein gehandhaafd blijft bij de huidge busstations. Dit in verband met mogelijke doortrekking naar De Uithof in 2015-2020,dit zou onmogelijk zijn als het nieuwe keerpunt kwam te komen te liggen bij de Jaarbeurs. Bovendien is de looproute van stad naar tram en omgekeerd veel te lang,wat terecht op protesten stuitte.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina