of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Eelco (26 feb 2009)
excuses aan de webmaster voor het mailadres, ik zal het vanaf nu op de door u voorgeschreven manier doen. En de hieronder genoemde theorie van mij klopt niet, want de stippellijn ligt op de normale afstand van het perron, zoals altijd. Ik zag de doorgetrokken lijn in het midden liggen van perron 7.. en ook dat komt vaker voor. Even een rectificatie van beide zaken en esxcuses voor het mailadres. *ik gebruik soms een fake-adres omdat ik het niet fijn vindt dat mijn mailadres bekend wordt bij iedereen, en dus ook mensen die er slechte zaken mee gaan doen. Maar ik had moeten weten dat uw site (bijna) alleen maar gasten kent te vetrouwen zijn en geen misbruik zullen maken van een mailadres. Dat er geen mailadres ingevuld hoefde te worden wist ik niet, ook niet dat u veel foutmeldingen etc. kreeg, nogmaals excuses.
reactie webmaster: ja ik snapte wel waarom je dat deed met dat mailadres inderdaad, en dat er hier alleen betrouwbare figuren komen wil ik niet zeggen, spambots kunnen het hele web afstruinen dus ook mijn site. maar als je geen mailadres achterlaat krijg je geen antwoord en moet je zelf terug komen om te zien wat ik of een ander heeft geschreven. Je zou ook een loginnaam aan kunnen maken (dat is wel beschermd tegen spambots) en je kunnen abonneren op de stations waar je een vraag hebt gesteld. Je krijgt dan automatisch bericht als er een opmerking is geplaatst.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina