of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Frido van Orden (24 sep 2008)
Heeft iemand enig idee of de b-zijde van het perron van spoor 18 en 19, waar de stoptreinen richting Geldermalsen vertrekken, ooit nog van een overkapping wordt voorzien? Ook als je trein klaarstaat (wat meestal zo is) is het vanaf de trap/lift altijd een eind lopen naar de trein, zeker als je ook nog wilt kunnen zitten (lees: helemaal vooraan de trein = achteraan het perron), je bent gauw doorweekt als het regent. Ik dacht even dat het nieuw NS-beleid was om nieuwe perrons op grotere stations niet van overkappingen te voorzien, gezien het nieuwe perron in Hilversum dat ook kaal was, maar daar bouwen ze nu wel een kap
reactie webmaster: ik vermoed dat ze dat wel willen gaan doen. Het is bij mijn weten zo lang gemaakt (echt belachelijk lang, je kunt haast beter naar Lunetten lopen) omdat er internationale treinen gaan stoppen. Ik vermoed dat er op dat moment wel een overkapping zal worden gerealiseerd.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina