of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
milco (8 jan 2007)
ik heb een vraag welk station heeft nou de meeste sporen utrecht cs of nijmegen mij werd altijd verteld dat utrecht 20 sporen heeft maar op de site van de ns zie ik wel eens dat treinen ook vertrekken op spoor 35 dus welk station is groter, utrecht cs of nijmegen? waarom heeft amsterdam cs minder sporen dan utrecht? met vriendelijke groet milco
reactie webmaster: 35 is inderdaad het hoogste perronnummer in nederland, maar daar ontbreken wel een groot aantal perronnummers. is niet zo dat ze er 35 perrons hebben, net als utrecht er geen 19 heeft. zo ontbreekt bijvoorbeeld spoor 6, spoor 5 en spoor 7 liggen tegen over elkaar. dat komt omdat er ook sporen een nummer hebben die niet langs een perron liggen. amsterdam cs heeft minder doorgaande treinverbindingen dan utrecht.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina