of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
stefan (19 mei 2014)
ik ben enorm blij met de foto's uit de jaren '70 waarin bijna in detail duidelijk wordt hoe de traverse en later de oude stationshal zijn gemaakt. Ik hoop dat er ook veel foto's online komen van de hal tussen 1986-2010. tussen '86 en '89 bouw van de hal met de rode bogen. In de jaren '90 uitbreiding van de hal i.v.m. de komst perron 18-19, en bijvoorbeeld de tijd van de oorspronkelijke winkels in de 'rode-bogen-hal' (die zaten tussen de verschillende roltrappen in, in de hal) en de latere winkels die als het ware om de roltrappen heen waren gebouwd.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina