of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
R. Troost (10 feb 2013)
Ik zie dat regelmatig mensen vragen om reisinformatie als perrons ed, maar deze website is gebouwd (een puik stukje trouwens Wichor Bramer maar dat even terzijde) om over de stations berichtjes te plaatsen. Of links over stations en foto's. Dit wilde ik even kwijt.
reactie webmaster: je hebt helemaal gelijk dat mijn site niet bedoeld is voor dat soort vragen (daarvan kunnen de mensen de antwoorden wel vinden op de veelgestelde vragen), alleen is mijn site niet primair bedoeld om berichten over stations te plaatsen, maar vooral als verzameling van alle mooie foto's die ik in de loop der jaren heb verzameld.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina