of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
marie louise (9 feb 2012)
Om over te stappen (van onze reis naar Schiphol) op Utrecht CS van perron 7 naar perron 8, is dat te doen in 6 minuten met 2 zware koffers, 1 weekendtas en een klein kind? Ligt perron 8 er tegenover of moet ik trappen nemen? Ik kan nergens een plattegrond vinden van CS Utrecht.
reactie webmaster: ze hadden altijd veel betere plattegronden op de ns site staan, maar nu staat er wel wat hier. Er staan echter geen spoornummer meer bij. Niet echt handig dus. Maar uit mijn hoofd (pin mij er niet op vast) liggen spoor 7 en 8 niet tegenover elkaar, maar moet je de roltrap op naar boven. met de koffers zou het denk ik wel gaan, maar in combi met een klein kind (ben zelf vader van twee) denk ik niet dat het je gaat lukken.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina