of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
stok (3 okt 2011)
Passagiers afzetten kan niet meer op het plateau, wel op de nieuwe Kiss & Ride bij Moreelsepark. Er is een nieuwe trap aangelegd om vanaf daar makkelijker in de stationshal te komen. De K&R is op dezelfde maniert te bereiken als het oude platform: door over de Catharijnesingel te rijden en vlak voor de inktpot rechtsaf te gaan. Dat is tegenwoordig erg spannend want door werkzaamheden rijdt alle verkeer aan de stadskant van de bak, dus komende vanaf de Daalsetunnel rijdt je dan "links". Nadat je langs de inktpot rijdt moet je rechtsaf omdat je vanzelf tegen de tramrails aanrijdt, en je rijdt dan ook meteen tegen de K&R aan die langs de tramrails ligt.
reactie webmaster: ok dank dat is duidleijk.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina