of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Schiedam Centrum

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Schiedam Centrum die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (7 mrt 2010)
In 1998 start men sloop flatgebouw en voorgevel aan straatzijde-de welbekende punt boven de deuren.Lokettenfront gaat roltrap worden metrohalte en nieuwe NS loket(op aandrang van bewoners/gemeente)weggestopt links in een hoek van de hal! Immens groot,die hal en commercieel een grote flop-er was in 2008 nog een bloemenshop maar die is ook al weer weg. November 2001 sloopt men de goederenliften op perron spoor 5 en eilandperron sporen 2 en 3.Perronliften en perronverlenging vanaf Janauari 2002 en in nazomer 2002 gereed.Dat NS loket heeft jarenlang in gele noodsituatie op busplein gestaan,pas in Juni 2004(enkele maanden was dit station loketloos want in April 2004 sloop gele tijdelijke locatie busplein).Op vrijdag 25 November 2005 zware storm en dakplaten metrodeel waaien er af en station gesloten...brand in Lunchroom perron spoor 5 in Februari 2006 en pas in Mei 2007 weer heropend.Vernieuwen glazen lichtkappen vd overkapping gestart in December 2006 en gereed voorjaar 2007.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina