of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Schiedam Centrum

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Schiedam Centrum die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Robin (28 mei 2007)
Ik kan me herinneren dat ik,als treinfanaat,hier regelmatig kwam kijken op spoor5,zo begin jaren90 als jochie van 14.Ik vond het altijd geweldig als de internationale D-trein Moskou-Hoek van Holland hier stopte.Een 1200 met duitse,poolse en russische rijtuigen.Geweldig was dat.Helaas werd die trein later geschrapt,erg jammer. Er is trouwens in Mei 1976 zo`n D-trein bovenop een Sprinter gereden net bij de ingang van het Beatrixpark.Een gigantisch ongeluk is dat geweest met veel doden en gewonden als gevolg. Ik was er toen nog niet,maar mijn ouders die vlak bij woonde hebben de ravage toendertijd van zeer dichtbij gezien.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina