of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Schiedam Centrum

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Schiedam Centrum die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (5 jan 2019)
Station Schiedam Centrum heeft als enige originele bouwwerken uit de begintijd (toen heette het nog Schiedam- Rotterdam West) de perrongebouwen op spoor 5 en op het eilandperron en de grote spooroverkapping. het perrongebouwtje van spoor 5 had een winkeltje, maar is nu bijna een jaar gesloten. (Per februari 2018 sloot dit!) Op het eilandperron staat het huisje met de donkere ruiten met info over elektriciteit en universum en ook een snoep/frisdranken automaat op de plek van een deur moest zitten! Maar sinds 20 december 2018 is er een winkeltje geopend in de stationshal. Het is van Backwerk en hier worden broodjes en smoothies gemaakt en alles vers gemaakt ook! Deze kleine, maar gezellige winkel zit naast de AKO-boekhandel en is alleen op doordeweekse dagen geopend. Een prima aanwinst voor het station en hun reizigers!
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina