of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Santpoort Zuid

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Santpoort Zuid die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (15 sep 2013)
Najaar 2012 is er inderdaad een bord Grandcafe Milarca over het nepschilderwerk Santpoort Zuid heen geplaatst...die witte benaming was al niet origineel...was er sowieso een origeel tegeltableau te zien zoals in Bloemendaal...mij onbekend. Witte benaming Santpoort Zuid waarschijnlijk van geven nw naam ivm bouw Santpoort Noord...September 1957. Indien men even de moeite neemt om naar binnen te gaan..prachtig hersteld in volledig oude stijl en is een lust voor het oog. Bord Grancafe Milarca mag van mij blijven. per 1 Oktober 2013 gaat er een Buurtbus rijden Connexxion buslijn 481..en dat 1 x per uur; naar station Bloemendaal en station Overveen...eindelijk weer een bus bij dit station !
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina