Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Alexander

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Alexander die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
arjan krabbenbos (11 okt 2010)
Ooit waren er plannen voor verdubbeling van 2 naar 4 sporen, maar dat is door geldgebrek niet doorgegaan. Bovendien is er ook onvoldoende ruimte om nog aan extra infra aan te leggen vanwege de bebouwing aan beiden zijden van de spoorlijn. Het station voldoet aardig, heeft 2 roltrappen/gewone trappen, maar moet het nog steeds zonder liften doen. Dit zal veel relevanter zijn dan 2 extra sporen omdat het niet echt nodig is. Alle treinen stoppen hier, behalve dan de (Proef)nachttrein en er is overstapgelegenheid voor bus en metro.
reactie webmaster: heeft ook weinig nut toch? alle treinen stoppen hier dus geen inhaalacties nodig. die roltrappen zijn wel aardig, inderdaad, maar ze gaan maar een kant op. heb je nog niet veel aan. ik weet zo niet welk (of ze draaien om als gevolg van vraag, maar daarmee moet je ook maar net geluk hebben)

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina