Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Alexander

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Alexander die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (21 feb 2010)
Railinfrabeheer sloopt oude fietsenstallingen najaar 2001 en zet er nieuwe overkapte klemmen nen kluizen neer op zelfde plekken.In zomer 2004 vernaderen de wachtruimtes op de perrons-men verwijderd de pui aan spoorzijde geheel en zo hoopt men zwervers e.d. te weren.Zomer 2005 sluit NS loket en wordt reizigerskiosk en de vreemde sitautie is dan dat er 2 Kiosken zijn met ertussen Smullers patatkraam...dat hele front tussen de perronentrees wordt verbouwt tot de eerste mini AH to go in najaar 2008 en opent per 13 Oktober 2008;Smullers is gesloopt en wordt herbouwd op oude plek Kiosk(bij entree perron richting Gouda)en dat is in November 2008 weer gereed.Die AH to go mini heeft slechts oppervlakte van 50 m2,het is de 30-ste AH to go in stationsgebouwen maar de 1e die zo klein is(mini)als deze huiskamervariant.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina