Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Alexander

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Alexander die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
johan (15 feb 2010)
wanneer komt er een nieuwe grote intercity station in rotterdam(behalve centraal station) in alle andere kleinere steden komen er meerdere stations terwijl er in rotterdam geen uitbreidingen plaatsvinden, er is ruimte genoeg denk aan op zuid een IC station, in oost alexander uitbreiden met verbindingen naar arnhem, nijmegen en of duitsland, station rotterdam west openen dat aansluit op schiedam centrum en een verbinding openen ter hoogte van ROTTERDAM AIRPORT. zie je voldoende groeimogelijkheden maar niks word gedaan..
reactie webmaster: in welke kleinere steden zie jij er dan intercity stations bijkomen? treinen naar arnhem, nijmegen en duitsland rijden nu ook niet vanaf station rotterdam centraal, waar wil je die vandaan toveren dan? station west aansluiten op schiedam centrum? hoe bedoel je dat? schiedam centrum heette vroeger rotterdam west om de passagiers uit de boottreinen van hoek van holland te laten weten dat ze hier moesten zijn voor rotterdam (waar die trein verder niet stopte). vroeger was er een halte gepland bij de beukelsdijk (rond 1900) maar is er nooit gekomen, het gebouw staat er nog wel. Maar dat zou zo'n kleine afstand tot de andere stations zijn dat dat nu geen intercity status zou krijgen. En Rotterdam airport, hoe had je dat gedacht, moeten ze dan een speciale lijn aanleggen daar naartoe, en een speciale trein daarheen laten rijden? Kunnen de bussen het niet meer af? Je kunt ook uitstappen op de Wilgenplas toch, als je er perse over de rails heen wilt.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina