of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Roosendaal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Roosendaal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
yede (30 dec 2010)
Hallo allemaal, zo ook Gert jan. was er afgelopen dagen en inderdaad was het dicht. de laatste keer dat ik er was ergens in het voorjaar was het er wel rustig maar wist ik nog van niets. lijk me dat dit te maken heeft met sevex onderdeel van NS. die de restauraties onderhoud. Haarlem is dicht. twee maanden leeggestaan nu in gebruik als salsa lokatie. groningen was restauratie is dicht gegaan verbouwd en daar is toen Douwe Egberts in gekomen. Amersfoort was ruimte van Nedtrain is nu restaurant perron 4/5. blijkt wel goed te lopen. inrichting vind ik erg sober. En toen dat openging was er reclame van historische stations die zouden net als Amersfoort een restaurant krijgen. heb er eigenlijk nog weinig van gezien. mogelijk heeft dit er iets mee te maken. er heeft wel eens reclme in het gratis blad metro gestaan. Maar dit is niet te lezen op station Roosendaal zou aardig zijn als je wist wat er zou komen. maar Ns kennende is die niet snel met informatie. groet, yede
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina