of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Roosendaal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Roosendaal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (21 feb 2010)
Zomaar wat gebeurtenissen van dit fraaie grenssation:Augustus 2001-Oktober 2001 verbouwing loketten NS en dus gele portacabin voor de deur.Toiletgroep ingebouwd in gebouw eilandperron laat 2002.Op 3 en 4 Juli 2004 groot feest ivm 150 jarig bestaan AR-lijn;zeer slecht weer maar toch veel publiek en veel te doen in en om het stationsgebouw. Januari start verbouwing Stationswinkel en de Brasserie neemt de verkoop tijdelijk over dmv tafels aan raamzijde perron;heropend als Kiosk Snacks begin April 2005.De oude fietsenstalling aan noordzijde krijgt een nieuwe variant pal ernaast(achter de grote muur met beelden)en dat start in Juni 2005 en enkele maanden erna gereed. Voorjaar 2005 start bouw nieuwe perrontunnel met nieuwe trappartijen en eindelijk perronliften!en is in November 2005 gereed.Op 4 November 2007 viert men nogal sober 100-jarig bestaan stationsgebouw(?)en valt totaal in het niet in vergelijking feest AR 150 jaar enkele jaren eerder!In zomer/najaar 2007 gaat busplein vernaderen en wordt fontein verzet naar het zuiden en de bussen komen dus pal voor de ingang te staan en in zomer 2008 alles weer netjes.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina