of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Roosendaal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Roosendaal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (26 jun 2009)
Roosendaal is nu nog het enige grensstation aan de lijn Rotterdam-Antwerpen, maar krijgt straks concurrentie van Breda, wanneer de HSL eindelijk in dienst komt. Roosendaal ontving ooit de getrokken treinen tussen Amsterdam en Parijs, maar dit is teniet gedaan toen de Thalys de verbinding overnam. ( En hier ook geen halte heeft) Roosendaal was vroeger ook gezelliger: Men kon aan een wagen thee en koffie krijgen die langs alle perrons kwam bij iedere trein die hier halt hield. Tegenwoordig kun je behalve met de Benelux ook met de stopper naar Antwerpen Centraal. Wanneer de HSL rijdt zullen de IR/L treinen welke nu in Essen beginnen/eindigen worden doorgetrokken naar Roosendaal. Wel is sinds 15 juni j.l. het Belgische HSLgedeelte op werkdagen open tussen Noorderkempen en Antwerpen C.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina