of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Roosendaal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Roosendaal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Willem Kruit (26 jul 2013)
Voor wat betreft de opmerking over de nieuwe reizigerstunnel: die tunnel is niet zo nieuw als hier wordt verteld. Het is de oude goederentunnel, die volgens mij al bij de bouw aanwezig was. Tot vlak voor de herinrichting werd de schacht aan de kant van het eerste perron afgesloten met een aantal wisselhouten. De schacht in het eilandperron was anders gedicht - ik weet niet hoe; dat was niet zichtbaar- maar er lagen tegels op. Overigens is moet er nog een tunneltje aanwezig zijn; er zou nog een leidingtunneltje moeten lopen vanaf het eerste perron, voor de deuren naar de hal, naar het torentje, vlak bij de Spoorstraat. Vanaf het perron moet het nog bereikbaar zijn door een stalen luik in het perron. Ik weet niet zeker of dat tunneltje er nog is, in verband met de nieuwbouw van de rijwielstalling is het mogelijk verdwenen.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina