of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Roosendaal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Roosendaal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
R.ter Beek (3 dec 2011)
Een jaar of 2 geleden een bezoek gebracht aan station Roosendaal.Een schitterend gebouw,maar helaas zonder de fraaie hoofdingang die in de oorlog sneuvelde.Jammer dat deze ingang niet hersteld is in zijn oorspronkelijke staat.Het nieuwe herstelde gedeelte past vogens mij niet zo goed bij het originele ,oude gedeelte.Voor het station staan heel veel fietsen opgesteld en dat maakt een rommelige indruk.Is een ondergrondse stalling niet mogelijk?Zie hoe ze dat bij station Zutphen hebben opgelost.Maar ondanks de tekortkomingen blijft het toch een interesant gebouw.
reactie webmaster: ik heb de opmerking verplaatst naar het station, want het gaat niet alleen om die afbeelding natuurlijk. die ingang had na de oorlog al veel minder nut. nu zou het helemaal buiten proporties zijn.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina