of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Roermond

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Roermond die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (21 feb 2010)
Stationshal verbouwd in zomer 1994,heropend op 30 September 1994.In die hal was ooit een Free Record Shop Kiosk-gesloten per 31 December 2000 en in 2001 wordt hal weer eens verbouwd:oude plek FRS Kiosk wordt NS loket nieuwe stijl en dus vervalt oude loketbalie in hal;gele portocabin voor stationsgebouw zomer 2001 en nieuwe NS loket opent op 27 Juli 2001.Die oude loketbalie wordt een ruimte voor nieuwe chemische WC laat in 2001.In Oktober 2004 sloop snackbar aan noordzijde en snackkar op het perron om de bouwperiode nieuwe snackkiosk op te vullen...in December 2004 heropent dit aangebouwde deel van het station als SnackKiosk.Zomaar wat gebeurtenissen op dit enigste station van Roermond.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina