Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Naarden- Bussum

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Naarden- Bussum die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Luc Smink (12 feb 2011)
Reactie op Gertjan Stamer dd. 23-01-2010: Station van de week was van dinsdag 11 oktober t/m zaterdag 15 0ktober. Ik heb als stationschef/groepschef van het station dit festijn mogen organiseren. Het draaiboek/programma is nog in mijn bezit. Het motto was: "De stationschef van Naarden-Bussum heeft wat voor u in petto". Graag zou ik tegen betaling een kopie ontvangen van de film. Ook ben ik opzoek naar foto's van het NS-reisbureau Naarden-Bussum, dat vanaf 1976 tot 1987 in de hal,direct na de ingang aan de linkerkant,gevestigd was. Dit i.v.m. het organiseren van een reunie, periode 1973/1985. Mijn adres: Luc Smink Lange Heul 392-B 1403 NZ Bussum tel.: 06.27050707
reactie webmaster: als je op zijn naam klikt dan krijg je zijn emailadres, kun je het hem zelf ook melden, zal hij leuk vinden. ik denk niet dat gertjan die film in zijn bezit heeft, hij heeft hem alleen op tv gezien hoor.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina