Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Naarden- Bussum

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Naarden- Bussum die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Jaap van den Bosch (17 dec 2012)
Als kind zo rond 1959-1962 kan ik mij nog herinneren dat in de stationshal van Naarden_Bussum er nog houten loketten stonden in een rijtje waar tussen een ketting was gespannen en meestal was er dan 1 loket open waar je als je uit de trein kwam je kartonnen kaartje weer in moest leveren. Ook als je eerst een kaartje kocht aan het grote loket moest je die aan iemand in dat houten loket laten zien voor je naar de trein kon gaan. Die loketten van hout met glas waren in stijl van het gebouw. zijn daar nog oude foto's van? En zijn er ook nog foto's van de bouw van het perroneiland? nu spoor 2 & 3??
reactie webmaster: ik heb ze niet, maar ik weet dat er iemand is die veel foto's van naarden bussum heeft die hier regelmatig komt, dus wellicht kan hij reageren.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina