Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Naarden- Bussum

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Naarden- Bussum die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Marjolein (25 jun 2012)
Laten we teruggaan Naar de plek Waar we elkaar Voor het eerst ontmoetten. Laten we teruggaan En elkaar dan Opnieuw begroeten Zoals we toen deden En zeggen dat het ons spijt Van hoe we daarna... En ook veel later... En zeker die dag.... Laten we teruggaan En vanaf die plek en dat moment Gaan we allebei Onze eigen weg en mochten we elkaar Dan toch weer tegenkomen Laten we dan glimlachen Met onze ogen open En heel lang stilstaan En ons afvragen Hoe het geweest zou zijn Als het anders was gelopen En we samen verder waren gegaan
reactie webmaster: jammer dat je niet aan hebt geklikt: antwoord op deze vraag, dan had de vraagsteller meteen bericht ervan gekregen. nu moet ik hem/haar nog weer zelf mailen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina