of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Maastricht Randwyck

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Maastricht Randwyck die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (13 jun 2009)
Maastricht Randwyck is geopend in 1987 en ligt vlakbij het Beursgebouw Mecc en het Academisch ziekenhuis. De eerste jaren van zijn bestaan stopten hier zelfs de internationale treinen naar Liege G./Brussel e.v. Tegenwoordig is dit niet meer het geval: Alleen Veolia heeft hier zijn treinen naar Heerlen/Kerkrade C. en NS de stopdienst naar Sittard Roermond. Voor Belgie dient voortaan gereist te worden via het centrale station van Maastricht.
reactie webmaster: de eerste jaren? tot 2006 meen ik, dus dat is nogal wat langer dan een paar jaar. dat het geopend is in 1987 staat al in de beschrijving op mijn site (zelfs met de preciese datum erbij), dat hoef je niet apart te vermelden. dat is alleen maar verwarrend.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina