Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hoorn

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hoorn die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Jurre Bruijna (4 jan 2010)
Mij valt op dat er voor de spoorboom op perron 2 en 3, ter hoogte van de meest westelijke CFA een kastje met een sleutelgat zit, nou blijkt dat de conducteur de sleutel erin kan steken en omdraaien om de spoorbomen dicht te doen (alleen richting Zaandam/Alkmaar, niet richting Enkhuizen)... Dit is niet de normale procedure voor het neergaan van spoorbomen. Heeft de webmaster of andere experts enig idee waarom dat juist hier het geval is? Zijn er nog meer stations die dit hebben? Waarom niet automatisch zoals andere spoorbomen? (De boom moet wel weer automatisch open gaan, dat kan de conducteur niet doen, trein is dan al weg).
reactie webmaster: ik weet dat het ook bij Bilthoven zo is. denk dat het bedoeld is om verkeer niet te lang te laten wachten op stoptreinen. voor IC's gaan de bomen wel automatisch naar beneden.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina