of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hemmen- Dodewaard

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hemmen- Dodewaard die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
C.D.Zonnenberg (26 apr 2011)
Waarom is er in de zijgevel van station Hemmen / Dodewaard een Davidsster aangebracht? Heeft dit iets met de 2e Wereldoorlog te maken? Het gebouw dateert immers al van 1882.
reactie webmaster: ik heb uw bericht naar deze pagina verplaatst. hier lezen meer mensen het dan op het contactformulier waar ik het zelf alleen kan lezen. mensen kunnen hier ook direct op uw vraag reageren, en u krijgt dan vanzelf bericht

Ik weet niet wat die davidsster daar doet. ik denk inderdaad dat het al van voor de oorlog is gezien de leeftijd van het gebouw, hoewel ik niet weet hoe hij is aangebracht, zijn er foto┬┤s van? in scheveningen kurhaus zat een ruit in de vorm van een davidster, wellicht heeft eea dezelfde oorzaak? misschien dat een van de bezoekers meer kan vertellen?

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina