of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Deventer

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Deventer die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
tom van wijk (3 feb 2009)
Ik hou me bezig met station Deventer van vroeger. Ik was het die ook sprak over het gemeente archief / atheneum archief en vond een foto van "halte brug". Wat ik wilde vragen is of je al meer te weten bent gekomen van "hulpstation rijsterborch 1 en 2 " die direct naast het Deventer staatsspoor station lagen. Ik ben ruim een jaar geleden verwezen naar het utrechts archief maar kan dat niet bekostigen. Ik probeer het nu hier in deventer archief of online maar dat levert weinig op. Wat de halte / stopplaats aan beide zijden van de brug betreft, ik probeer met sporenplan na te lopen welke foto waar bij hoort want volgens een bericht in de atheneum bibliotheek zou de deventer kant van de brug "oost" zijn wat ook logischer is als je kompas danwel kaart bekijkt echter op foto's al dan niet in spiegelbeeld word dit snel door elkaar gehaald. De nu hier verzamelde foto's geven geen 100% overzicht. Geweldig dat je nog steeds nieuwe foto's vind en toevoegt, heb je al die ansichtkaarten waar je over schreef inmiddels al online ? (je kocht er zeer veel op) vriendelijke groet Tom
reactie webmaster: ik heb je opmerking hier maar bij station deventer geplaatst, wie weet zijn er bezoekers hier die je verder kunnen helpen. Ik heb zelf namelijk niet meer gevonden (ook niet heel actief gezocht moet ik zeggen, omdat ik me met heel nederland bezighoud kan ik me niet op ieder klein detail richten dat voor de locale liefhebber wel interessant is). Er lezen hier ook medewerkers van HUA mee, dus wellicht dat we zo tot een oplossing komen, ik wist niet dat ze zo duur waren?

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina