of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Haag Moerwijk

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Haag Moerwijk die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Eelco (26 feb 2009)
@ Melinda, check 9292ov.nl of ns.nl Maar er stoppen hier alleen maar stoptreinen (Leiden- Dordrecht en Den Haag C.S- Roosendaal). Richting Rijswijk : :06 en :36 -> Dordrecht (laatste : 0:49) :19 en :49 -> Roosendaal Richting Den Haag H.S : :12 en :42 -> Leiden (laatste : 1:02) :24 en :54 -> Den Haag C.S
reactie webmaster: haar vraag is wel zo lang geleden dat ze het antwoord inmiddels wel zelf zal hebben gevonden (hoop ik maar voor haar). bovendien kan ze voor dit soort vragen terecht op de sites die je noemt en die ik inderdaad ook al bij mijn veelgestelde vragen heb gelinkt. je ziet veel mensen die iets in google intikken en meteen bij de eerste site het antwoord willen vinden, en het anders daar maar in een contactformulier vragen. daar lijkt mij dit ook een voorbeeld van.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina